ONZE MISSIE

EEN TRANSFORMEERDE ONTWAKING

Onze drijfveer? Elk van uw ontwakingen transformeren in een uitzonderlijk moment. Hiboo is de belofte van een rustgevende nacht in een bed dat modern design, opperste comfort en ongekende personalisatie combineert, alles tegen een eerlijke prijs.

HET VERHAAL VAN HIBOO

WANNEER DROMEN TOT LEVEN KOMEN

Het avontuur van Hiboo begon in de geest van drie vrienden, Charles, Ignace, en Alexis, geconfronteerd met het dilemma van de perfecte balans tussen kwaliteit, esthetiek en toegankelijkheid van bedden. Weigerend om compromissen te sluiten, hebben ze in 2017 Hiboo gecreëerd: een slaaprevolutie toegankelijk voor iedereen.

EEN WOORD VAN ONZE STICHTERS

DANKJEWEL !

Hiboo is ontstaan ​​uit een simpele behoefte: het vinden van het perfecte bed, dat comfort, schoonheid en toegankelijkheid combineert. Ons avontuur naar deze creatie werd geleid door de wens om meer dan een product met u te delen, maar een droom die uitkomt.

Door de deuren van Hiboo voor jou te openen, delen we een deel van onszelf. Elk verkocht bed brengt ons dichter bij onze visie: het verbeteren van uw nachten en, bij uitbreiding, uw levenskwaliteit. Wij zijn oneindig dankbaar voor uw vertrouwen en steun.

Bedankt dat u net zoveel in Hiboo gelooft als wij erin geloven. Uw steun transformeert onze visie in werkelijkheid, en daarvoor zijn wij zeer dankbaar. ' – Charles, Ignace, Alexis

PERFECTIE EN INNOVATIE

PASSIE VOOR HOOGWAARDIG WONINGCOMFORT

We hebben duizenden tests uitgevoerd en honderden nachten besteed aan evaluatie om de meest luxueuze materialen te selecteren, waarbij we een strenge selectie hebben uitgevoerd met meer dan veertig partners. Dit alles om ervoor te zorgen dat onze lakens aan een kwaliteitsnorm voldoen.

Vanaf dag één hebben we deze nauwkeurigheid toegepast op al onze producten. Onze ambitie: een premium ervaring bieden, waarbij superieure kwaliteit rijmt met een lange levensduur.