• Comfort

  We hebben gekozen voor pocketveren die in België worden gemaakt van materialen van topkwaliteit om u 5-sterrencomfort te bieden voor een diepe slaap.

 • Op aanvraag

  Onze bedden worden op bestelling gemaakt in een Belgisch familiebedrijf. Door onze nesten alleen op bestelling te produceren, wijken we af van de massaconsumptie.

 • Lage prijs

  Wij werken rechtstreeks en zonder tussenpersonen samen met de beste fabrikanten om u bedden tegen onverslaanbare prijzen aan te bieden.

Onze waarden

Gemaakt in België

Lang leve de kortsluiting! Je bed en alle elementen waaruit het bestaat, worden in België gemaakt. We verkleinen onze ecologische voetafdruk aanzienlijk omdat we geen duizenden kilometers hoeven af ​​te leggen om onze producten te vervoeren. De Hiboo-fabriek is Belgische knowhow.

Gecertificeerde productie

En we benadrukken deze knowhow via talrijke ecologische initiatieven op het gebied van productie en infrastructuur. Al onze schuimen zijn gecertificeerd volgens de OEKO-TEX- en CERTIPUR-normen (beperking van chemische emissies) en onze productielocaties hebben het ISO 14001-milieucertificaat behaald.

 • HuNeeds

  De vzw Huneeds werkt samen met Brusselaars om de re-integratie van daklozen in onze samenleving te bevorderen. Deze re-integratie verloopt via verschillende fasen: fatsoenlijke huisvesting, sociale contacten, zoeken naar werk, enz.

  LEES MEER OVER HUNEEDS

 • Celgemaakt

  Het werk geeft gevangenen de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen en slachtoffers te compenseren. Ze verwerven levensdiscipline en professionele ervaring die hun re-integratie als de tijd daar is, zullen vergemakkelijken. Iedereen wint!

 • Dag schat het is een eenvoudig en effectief concept bedacht door drie vrienden, Charles, Ignace en Alexis, die elk kostbare tijd doorbrengen in de armen van Morpheus. Voor hen is een goed bed essentieel voor een evenwichtig leven. Het is echter duidelijk dat een kwaliteitsbed dat comfort en design combineert vaak hand in hand gaat met een hoog budget en een zeer gevarieerd aanbod. Ervan overtuigd dat kwaliteitsslaap voor iedereen toegankelijk moet zijn, stelden ze zich een vereenvoudigd aanbod voor van een “all-inclusive” en aanpasbaar bed.

 • Een bed ontwikkeld in België in samenwerking met een fabrikant en slaapexpert. Jij creëert het Boxspringbed dat bij je past, gemaakt in België uit materialen van topkwaliteit, en dat alles voor een betaalbaar en verantwoord bedrag. Exclusief online en op bestelling gedistribueerd. Het nest wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs. Een prijs die het doet zonder tussenpersonen en dubbele marges.