Quel matelas convient à votre position de sommeil? - Conseils Hiboo

Welk matras past bij jouw slaaphouding? - Hiboo-tips

Het kiezen van een matras is geen eenvoudige opgave, vooral als je bedenkt welke impact dit kan hebben op de kwaliteit van je slaap . Bij Hiboo, uw Belgische expert in luxe beddengoed , zijn we ons bewust van het belang van een matras aangepast aan uw slaaphouding . Hier vindt u een gids die u helpt bij het maken van de ideale keuze, met de 100% Made in Belgium- garantie die ons assortiment kenmerkt.

Rugslaper

Als u voornamelijk op uw rug slaapt, is een stevig matras aan te raden. Het biedt stevige ondersteuning aan de wervelkolom en ontziet de schouders en heupen voor een rustgevende, herstellende slaap .

Buikslaper

Voor buikslapers is een medium tot stevig matras ideaal. Het voorkomt dat de rug wegzakt, wat problemen kan veroorzaken met de houding en de slaapkwaliteit .

Zijslaper

Zijslapers moeten kiezen voor een matras die zich aanpast aan de vorm van het lichaam . Een traagschuimmatras of hybride matras geeft de juiste ondersteuning voor de schouders en heupen .

Gemengde slaper

Als u 's nachts regelmatig van houding wisselt, wordt een matras van gemiddelde stevigheid aanbevolen. Dit type matras biedt een ideale balans tussen ondersteuning en comfort , waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust, ongeacht uw houding.

Maak uw keuze met vertrouwen

Bij Hiboo stellen wij alle informatie ter beschikking, zodat u vanuit uw luie stoel de juiste keuze kunt maken. U kunt ons volledige assortiment online verkennen of ons bezoeken in onze winkel in Chatelain . Onze experts staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de matras die aan uw behoeften voldoet, altijd in overeenstemming met ons kwaliteitsengagement 100% Made in Belgium .

Conclusie

Wat uw slaaphouding ook is, bij Hiboo vindt u het luxe matras dat bij uw wensen past. En vergeet niet: we bieden het hele jaar door eerlijke prijzen , zonder toevlucht te nemen tot misleidende promoties. Investeer in kwaliteitsslaap, 100% Made in Belgium .

Terug naar blog

Degenen waar je verliefd op wordt