Les maestros du confort : rencontre avec les fondateurs de la marque Hiboo

De maestro's van comfort: ontmoeting met de oprichters van het merk Hiboo

Dompel jezelf onder in de wereld van Hiboo, een Belgisch merk bedacht door drie vrienden: Charles, Ignace en Alexis, die een gemeenschappelijke passie voor comfort en design delen. Voor wie van welverdiende rust houdt, is een goed bed veel meer dan alleen een meubelstuk: het is een toevluchtsoord om de batterijen op te laden. Ze beseften echter al snel dat het vinden van een kwaliteitsbed, dat comfort en design combineert, zonder veel geld uit te geven, een echte uitdaging was in de wereld van beddengoed.

Alexis, altijd op zoek naar een goede deal, herinnert zich haar avonturen om het perfecte bed te vinden.

"Ik heb uren in winkels doorgebracht, wanhopig op zoek naar het perfecte huwelijk tussen esthetiek en betaalbaarheid. Maar elke keer kwam ik uit op verouderde ontwerpen of exorbitant hoge prijskaartjes. Daarom hebben we besloten om ons eigen beddengoedassortiment te ontwerpen door Hiboo te creëren ."

Alexis - mede-oprichter

De alliantie tussen design en ethiek

Belgisch Hiboo kussen

Het team, bezorgd over de oorsprong en kwaliteit van de producten, wilde dat Hiboo niet alleen een symbool van hoge kwaliteit zou belichamen, maar ook een merk dat zich bij de productie bezighoudt met respect voor het milieu.

"We hebben altijd aandacht gehad voor de manier waarop onze bedden worden vervaardigd. Voor ons was het cruciaal dat onze producten in België werden ontworpen, met kwalitatieve en duurzame materialen. Dit is onze manier om bij te dragen aan een meer verantwoorde wereld, waar comfort niet voorop staat. ethiek in gevaar brengen.”

Ignace - mede-oprichter

Het geheim van de naam Hiboo onthuld

Waarom heb je voor deze specifieke naam gekozen? Nou, het is eenvoudig. ‘Hiboo’ klinkt als een eerbetoon aan de meester van de nacht: de uil.

“Dit nachtdier, met zijn vriendelijke kant, belichaamt perfect onze visie: een modern, high-end merk, tegen de juiste prijs.”

Charles - mede-oprichter

U zult het begrepen hebben, bij Hiboo is ons doel simpel: uw nachten zo aangenaam mogelijk maken, zonder afbreuk te doen aan het design of de portemonnee. Daarom streven wij ernaar verfijnd design te combineren met eerlijke prijzen. Maak je klaar om je bed te herontdekken met een nieuwe look!

Terug naar blog

Degenen waar je verliefd op wordt