Deux packs, une douce promesse : des nuits de qualité assurées !

Twee pakjes, één zoete belofte: kwaliteitsnachten gegarandeerd!

Je slaap verdient beter dan het gepiep van een oud bed of onrustige nachten op een vermoeide matras van 10 jaar oud. Om dit soort ongemakken te voorkomen, hebben wij precies wat u nodig heeft. Onze twee exclusieve pakketten zijn ontworpen om uw nachten om te toveren in echte momenten van plezier en ontspanning.

Middernachtpakket: voor zacht ontwaken en rustige nachten

Middernachtpakket

Uw bed heeft een upgrade nodig en ons Midnight Pack is er om aan die vraag te voldoen. Stel je een bed voor dat stijl en hotelcomfort combineert, allemaal aanpasbaar. Kies de boxspring die bij u past: kleur, hoofdbord en voetbord. Het is aan jou om het bed van je dromen te creëren. Het MINUIT-pakket biedt u verfijnde esthetiek en ongeëvenaard comfort, allemaal gemaakt in België. Elk detail is zorgvuldig doordacht om u rustige en verkwikkende nachten te bieden.

Cosy pack: voor nachten gehuld in zachtheid

Gezellig pakje

Ons knusse pakket nodigt uit voor rustgevende nachten. Wikkel jezelf in een zacht dekbed, gemaakt van 70% dons en 30% veren, voor behaaglijke warmte en onvergelijkbaar comfort. Samen met een drielaags kussen van dons en veren zorgt u voor een kwaliteitsvolle rust.

Bovendien bevat ons pakket een matrasbeschermer en twee kussenbeschermers van topkwaliteit, die een optimale bescherming tegen dagelijkse slijtage garanderen en tegelijkertijd de frisheid van uw beddengoed behouden. Met dit pakket wordt cocoonen een ware levenskunst.

Ontdek het comfort van kwaliteitsbeddengoed, vervaardigd door Hiboo met een onvergelijkbare ambachtelijke knowhow. Profiteer van een korting tot -35% op ons Midnight Pack en tot -15% op ons Cosy Pack, voor kwaliteitsvolle rust tegen aantrekkelijke prijzen. Pssst, geen paniek, profiteer van de unieke kans om jouw toekomstige matras 60 nachten lang te testen.

Terug naar blog

Degenen waar je verliefd op wordt