A chaque dormeur son oreiller : le guide complet pour bien choisir son oreiller

Elke slaper heeft zijn eigen kussen: de complete gids voor het kiezen van het juiste kussen

Het kiezen van het juiste hoofdkussen is essentieel voor een goede nachtrust.

Bij Hiboo zetten we onze knowhow op het gebied van hoogwaardig beddengoed in de kijker. Als 100% Belgisch merk gespecialiseerd in natuurlijke beddengoedproducten, hebben wij deze gids ontwikkeld om u zo goed mogelijk te adviseren bij de keuze van uw kussen.

1. Kies een comfortabel kussen

Kies kussens met natuurlijke en comfortabele materialen. Bij Hiboo worden onze kussens handgemaakt in ons atelier in Brussel, met dons en veren van Europese oorsprong. Deze combinatie biedt zachtheid en warmte met dons en ondersteuning met veren, voor optimaal comfort en rustige, herstellende nachten.

2. Stevig of zacht kussen?

Wij begrijpen dat elke slaper specifieke behoeften heeft om optimale rust te garanderen. Daarom bieden wij twee verschillende kussens aan om aan deze behoeften te voldoen: het stevige en het zachte.

Het stevige kussen biedt een sterkere ondersteuning, waardoor het hoofd en de nek op één lijn blijven met de wervelkolom. Dit kussen is ideaal voor mensen die liever op een stijvere ondergrond slapen en werkt goed voor rug- of zijslapers. Het stevige kussen zorgt voor een neutrale ligging.

Het zachte kussen is zachter en past zich daardoor perfect aan de vorm van hoofd en nek aan, waardoor het lijkt alsof je in een wolk wegzakt. Of je nu op je buik, rug of zij slaapt, het zachte kussen is geschikt voor alle slaaphoudingen en zorgt voor comfort en zachtheid.

3. Rechthoekig of vierkant kussen?

Of je nu kiest voor een stevig of zacht Hiboo kussen, je kunt de gewenste vorm kiezen: rechthoekig of vierkant.

Vierkante kussens zijn geschikt voor alle houdingen en kunnen worden gebruikt als extra ondersteuning voor verschillende delen van het lichaam. Bijvoorbeeld op uw onderrug geplaatst als u rechtop zit om een ​​boek te lezen in bed.

Rechthoekige kussens zorgen voor een optimale ondersteuning van hoofd en nek tijdens het slapen. Ze bevorderen een comfortabele schouderuitlijning en verminderen nekpijn.

Wat uw slaaphouding ook is, bij Hiboo vindt u een kussen dat bij uw wensen past.

Investeer in kwaliteitsslaap, 100% Made in Belgium.

Terug naar blog

Degenen waar je verliefd op wordt