HOE WERKT DE PROEF VAN 60 NACHTEN BIJ HIBOO?

HOE WERKT DE PROEFAANBIEDING VAN 60 NACHTEN BIJ HIBOO?

Neem geen enkel risico en profiteer van een proefperiode van 60 nachten!

Geniet van gemoedsrust met onze proefperiode van 60 nachten! Wij begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om online het juiste matras te kiezen. Daarom biedt Hiboo u 60 nachten de tijd om uw matras comfortabel uit te proberen en er zeker van te zijn dat dit de juiste keuze voor u is.

WELKE PRODUCTEN ZIJN IN AANMERKING?

Ons unieke proefaanbod van 60 nachten is exclusief ontworpen voor onze matrassen, het centrale element van uw comfort. Of u nu kiest voor een matras per stuk of in ons MINUIT-pakket, u profiteert van een proefperiode. Met dit aanbod kunt u zich aanpassen aan uw nieuwe matras en ervoor zorgen dat deze perfect aan uw behoeften voldoet.

Hoe werkt de proefperiode?

De proefperiode van 60 nachten is bedoeld om u een risicovrije winkelervaring te bieden. Het begint officieel op de dag dat uw nieuwe Hiboo-matras bij u aan de deur arriveert. Je hebt dan 60 nachten de tijd om het comfortabel te proberen. Wilt u uw matras retourneren? Je kunt het retourproces eenvoudig starten.

Hoe werkt retourneren?

  1. Neem vóór het einde van de proefperiode van 60 nachten contact met ons op via hello@hiboo.be.
  2. Organisatie van matrasherstel.
  3. Stuur het matras gratis terug of vraag thuisophaling aan. (€ 75 kosten)
  4. Wij vergoeden u binnen 72 uur na ontvangst van het matras.

Wil je een product retourneren?

Geen probleem ! Stuur ons een mail naar hello@hiboo.be met een foto van het matras en vertel ons waarom je het wil retourneren. Wij organiseren dan het herstel op basis van uw beschikbaarheid, om u een probleemloze klantervaring te bieden.

*actie geldig voor bestellingen gevalideerd vanaf 02/01/2024 en geleverd vanaf 03/01/2024.