chambre verte

Deze ideale kamerplanten om je slaapkamer te verrijken

In de zoektocht naar een rustgevende en harmonieuze slaapkamer wordt de aanwezigheid van kamerplanten vaak aanbevolen. Ze brengen niet alleen een vleugje natuur en frisheid, maar sommige kunnen ook de luchtkwaliteit verbeteren . Bij Hiboo, de Belgische expert op het gebied van luxe beddengoed , begrijpen we het belang van een slaapvriendelijke omgeving . Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste planten om in je slaapruimte te houden.

Aloë Vera

Aloë Vera, de koning van het welzijn op kamerplantengebied, staat vooral bekend om zijn zuiverende eigenschappen . Dit kruid is niet alleen gunstig voor je huid; het is ook effectief bij het verwijderen van gifstoffen uit de lucht . Nog interessanter is dat Aloë Vera 's nachts zuurstof afgeeft , wat een vredige en rustgevende slaap bevordert.

Aloë vera

Lavendel

Er zijn maar weinig planten die kunnen wedijveren met lavendel als het gaat om de ontspannende geur . Maar dat is nog niet alles: het heeft ook verzachtende eigenschappen . Het hebben van lavendel in je slaapkamer kan helpen angst te verminderen , de geest te kalmeren en slapeloosheid te bestrijden. Een klein potje op uw nachtkastje kan een nuttige aanvulling zijn op uw slaaproutine .

Spathiphyllum (Maanbloem)

Voor wie geen groene vingers heeft, is de Fleur de Lune de ideale keuze. Deze plant heeft weinig onderhoud nodig en is tegelijkertijd een uitzonderlijke luchtreiniger . Het kan verschillende soorten gifstoffen uit het milieu elimineren en zo bijdragen aan het creëren van een gezonde slaapruimte .

Sansevieria (schoonmoedertaal)

Deze stevige plant is niet alleen esthetisch mooi , maar is ook zeer effectief in het zuiveren van de lucht . Het is met name nuttig voor het omzetten van CO2 in zuurstof gedurende de nacht , wat de kwaliteit van uw slaap kan verbeteren.

Conclusie

Het optimaliseren van uw slaapruimte met kamerplanten kan een groot verschil maken in uw algehele welzijn en de kwaliteit van uw slaap .

Een kleine herinnering voor liefhebbers van comfort

Voor degenen die hun slaapruimte nog verder willen verbeteren , vergeet niet onze designer- en gastvrije boetiek in Le Chatelain, Rue Armand Campenhout 56, Elsene, 1050, België te bezoeken of rechtstreeks via uw favoriete website te bestellen . Bij Hiboo is alles 100% Made in Belgium . U ontdekt een assortiment bedden en matrassen die in België zijn ontworpen, geproduceerd en geassembleerd en die een ongeëvenaard comfort bieden. Vergeet niet dat bij Hiboo de prijzen het hele jaar door eerlijk zijn , zonder misleidende promoties.

kledingwinkel

Terug naar blog

Degenen waar je verliefd op wordt